piatok 15. júla 2011

Nová doll

Ludivine Sagnier 


Na stardoll prišla daľšia nová doll. Tu je o nej pár zaujímavostí a životopis.... 


Povolanie : Herečka

Vek : 32  
Dátum narodenia : 3.07.1979
Miesto narodenia : La Celle - Sant - Cloud, Yvelines, Francie 
Znamenie : Rak
Výška : 160 cm

 Životopis : Vďaka filmu Françoise Ozona Bazén dostalo medzinárodné publikum možnosť zoznámiť sa s najväčšou vychádzajúce francúzskou hviezdou Ludivine Sagnier. Mladá blonďavá herečka im učarovala natoľko, že sa film stal jedným z najúspešnejších minuloročných zahraničných filmov premietaných v USA. Ďalšieho úspechu sa dočkala na filmovom festivale v Cannes, kde sa Sagnier objavila okrem Bazénu aj v titulnej úlohe nového filmu Claude Millera La Petite Lili.



 S ozónom ďalej spolupracovala na filmoch Kvapky dažďa na rozpálených kameňoch a 8 žien, pričom druhý zo spomínaných snímok jej vyniesol Cenu Romy Schneider a nomináciu na Césara. So zvyškom hereckého obsadenia filmu (oi Catherine Deneuve, Isabelle Huppert Emmanuelle Béart Fanny Ardant) Sa podelila o Cenu Európskej filmovej akadémie Strieborného medveďa na Medzinárodnom filmovom festivale v Berlíne ..



K jej ďalším celovečerným filmom patria deti Storočia, Rembrandt, Jeu d'enfants, moja žena je herečka, Petites Coupures bolesť zubov. Zahrala si v niekoľkých krátkych vziať filmoch vrátane Acid Animé, za, ktorý získala cenu pre najlepšiu herečku na Festivale krátkych filmu v Lutín. V televízii si zahrala Mimo iné som filmu Marie Marmaille seriálu Napoleon. Má ZA sebou niekoľko divadelných Rolí.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára